Vragen over uw bestelling kunt u sturen naar: klantenservice@droginet.nl.

Wij zijn bereikbaar onder 0857-920180 van maandag t/m vrijdag van 10.00 – 16.00 uur. U kunt natuurlijk te allen tijde een e-mail sturen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Bestellen via telefoon is helaas niet mogelijk.

Bezorging:
Uw bestelling zal worden geleverd op het door u aangegeven afleveradres. U kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling op een ander adres dan uw huisadres te laten leveren. Hiervoor dient u bij het opgeven van het bezorgadres een ander adres in te vullen dan uw huisadres.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Levertijd:
Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Wij streven ernaar om uw bestellingen binnen 1-3 werkdagen na betaling bij u thuis te bezorgen. Indien een product niet voorradig is en de levertijd derhalve langer zal duren dan 72 uur zullen wij u per E-mail op de hoogte stellen van de verwachte levertijd.

Manco’s & Retouren:
Manco’s bij uw bestelling dient u binnen 24 dagen na ontvangst te melden op onderstaand mailadres: klantenservice@droginet.nl of via aangetekend schrijven. Voor exacte omschrijving voor retourregelingen, garantie etc. verwijzen wij naar de algemene voorwaarden van de betreffende webwinkel.

U als ontvanger van de goederen dient deze direct na ontvangst te controleren. Klachten t.a.v. het product of de aflevering dienen binnen 14 dagen na ontvangst gemeld te worden op onderstaand mailadres: klantenservice@droginet.nl of via aangetekend schrijven. (Zie ook algemene voorwaarden).

Indien u uw bestelling binnen 14 werkdagen indien mogelijk in originele verpakking retourneert wordt uw aankoopbedrag binnen 30 werkdagen op uw rekening teruggestort. Dit kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Geneesmiddelen kunnen uitsluitend in ongeopende verpakking geretourneerd worden. Artikelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming in de winkel worden geruild.