Contact

Vragen over producten of uw bestelling kunt u stellen via het rechtstreekse telefoonnummer of mailadres van de webshop waar u wilt bestellen of besteld heeft. Kijk bij de contactgegevens van de webshop of op uw orderbevestiging hoe u hen kunt bereiken.

Industrieweg 15,
9672 AP Winschoten

0857 – 920180

klantenservice@droginet.nl

Heeft u een vraag of opmerking?

Bezorging:

Uw bestelling zal worden geleverd op het door u aangegeven afleveradres. U kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling op een ander adres dan uw huisadres te laten leveren.

Prijzen:

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Levertijd:

Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Binnen 1-3 werkdagen na betaling bezorgen wij het pakket bij u thuis. Indien een product niet op voorraad is en de levertijd daardoor langer zal duren dan 72 uur, dan stellen wij u per e-mail op de hoogte en geven we de verwachte levertijd door. 

Manco’s & Retouren:

Is er iets kapot bij aankomst van uw bestelling? Laat dit dan zo snel mogelijk weten, in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kan op mailadres: klantenservice@droginet.nl. Voor exacte omschrijving van retourregelingen, garantie etc. verwijzen wij naar de algemene voorwaarden van de betreffende webwinkel waar u uw producten hebt gekocht. Wilt u uw product terugsturen? Dat kan door de producten binnen 14 werkdagen in originele verpakking in een doos terug te sturen. Het aankoopbedrag wordt binnen een week na ontvangst pakket op uw rekening teruggestort. Retourneren kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Geneesmiddelen kunnen uitsluitend in ongeopende verpakking geretourneerd worden. Artikelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming in de winkel worden geruild.