Vragen over uw bestelling kunt u sturen naar: klantenservice@droginet.nl.

Wij zijn bereikbaar onder 0857-920180 van maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur. U kunt natuurlijk altijd een e-mail sturen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Bestellen via telefoon is helaas niet mogelijk.

Bezorging:
Uw bestelling zal worden geleverd op het door u aangegeven afleveradres. U kunt er dus ook voor kiezen om uw bestelling op een ander adres dan uw huisadres te laten leveren.

Prijzen:
Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Levertijd:
Alle bestellingen worden geleverd door PostNL Pakketten. Binnen 1-3 werkdagen na betaling bezorgen wij het pakket bij u thuis. Indien een product niet op voorraad is en de levertijd daardoor langer zal duren dan 72 uur, dan stellen wij u per e-mail op de hoogte en geven we de verwachte levertijd door.

Manco’s & Retouren:
Is er iets kapot bij aankomst van uw bestelling? Laat dit dan zo snel mogelijk weten, in elk geval binnen 14 dagen na ontvangst. Dit kan op mailadres: klantenservice@droginet.nl.  Voor exacte omschrijving van retourregelingen, garantie etc. verwijzen wij naar de algemene voorwaarden van de betreffende webwinkel waar u uw producten hebt gekocht.
Wilt u uw product terugsturen? Dat kan door de producten binnen 14 werkdagen in originele verpakking in een doos terug te sturen. Het  aankoopbedrag wordt binnen een week na ontvangst pakket op uw rekening teruggestort. Retourneren kan zonder opgave van redenen. De kosten van de retourzending komen voor rekening van de klant. Geneesmiddelen kunnen uitsluitend in ongeopende verpakking geretourneerd worden. Artikelen kunnen niet zonder voorafgaande toestemming in de winkel worden geruild.