Commercieel Binnendienstmedewerker

Winschoten

Fulltime/Parttime

MBO

1-3 jaar ervaring

Als Commercieel Binnendienstmedewerker kom je te werken bij een E-commerce bedrijf binnen de drogisterij branche. Droginet verzorgt vanuit Winschoten de bestellingen voor meerdere online drogisterijen. De grootste en meest bekende is KoopjesDrogisterij. Wij verzorgen het hele proces van inkoop tot en met verzending.

Klanten bestellen online bij de verschillende webshops. De orders komen centraal bij Droginet binnen waarna wij de producten verzamelen, verpakken en verzenden naar de klanten. Voor een groot deel van het aangeboden assortiment is Droginet voorraadhoudend en we krijgen dagelijks nieuwe leveringen binnen.

Wij zijn zeven dagen per week geopend. Met het versturen van 2.000 pakketten per dag en met een team van bijna 200 mensen kun je ons gerust een groot bedrijf noemen.

Wat ga je doen?

Als Commercieel Binnendienstmedewerker ben je de rechterhand van de inkopers en verkopers met voorbereiden van inkoopafspraken, bewaken van inkoopdeadlines, doen van bestellingen en helpen bij pricing. Je bent je collega’s altijd net een stap voor zodat de afdeling feilloos kan schakelen. Je schakelt zelfstandig op terugkerende aanbiedingen van groothandels en leveranciers.

Je faciliteert de marketingafdeling met informeren over klantacties en inkoopdeals. Je werkt daarvoor veel samen met je collega’s van de marketing.

Tot je taken behoren onder andere

Wat neem jij mee

 

Wij nemen jou mee in de wereld van Droginet (en Koopjesdrogisterij) en geven jou de ruimte te ontdekken wat jij kunt en wat je leuk vindt. Er is groei mogelijk naar meer verantwoordelijkheden binnen deze functie en afdeling.

Ben jij de SEA Specialist die zichzelf al ziet werken bij Droginet? Wacht dan niet en neem snel contact met ons op! Wij zien jouw CV + motivatie graag tegemoet. Wil je meer informatie over de vacature? Mail ons gerust.

Salarisindicatie: € 2.300 op basis van een 40-urige werkweek

Sollicitatieproces

Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging. We selecteren op basis van motivatie en cv.

Meer weten?

Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over deze vacature.

Meer weten?

Commercieel Binnendienstmedewerker