Medewerker Databeheer

Winschoten

Fulltime/Parttime

MBO

1-3 jaar ervaring

Optimaliseren van de productdata, importeren van prijslijsten, doorvoeren van verbeteringen in het hele dataverwerkingsproces… We hebben een baan voor je! En om je direct helemaal enthousiast te maken: vanaf januari 2023 werken wij met een nieuw erp en pim en voor deze migratie moet veel worden voorbereid en opgetuigd.

Droginet verzorgt vanuit Winschoten de bestellingen voor meerdere online drogisterijen. De grootste en meest bekende is KoopjesDrogisterij. Wij verzorgen het hele proces van inkoop tot en met verzending.

Klanten bestellen online bij de verschillende webshops. De orders komen centraal bij Droginet binnen waarna wij de producten verzamelen, verpakken en verzenden naar de klanten. Voor een groot deel van het aangeboden assortiment is Droginet voorraadhoudend en we krijgen dagelijks nieuwe leveringen binnen.

Wij zijn zeven dagen per week geopend. Met het versturen van 2.000 pakketten per dag en met een team van bijna 200 mensen kun je ons gerust een groot bedrijf noemen.

Wat verwachten we van jou?

Je bent verantwoordelijk voor de juiste productinformatie en je begrijpt dat dit key is voor zowel de verkoop als het interne proces. De productinformatie bevat omschrijvingen, afbeeldingen, inkoop en verkoopprijzen. Veel mutaties binnen het bestaande assortiment gaan automatisch maar er blijft nog heel wat over wat aangescherpt, verrijkt en herzien kan worden. Ook komen er voortdurend nieuwe producten in ons assortiment door nieuwe samenwerkingen, launches en relaunches.

Binnen de afdeling databeheer werken nog twee collega’s, maar je werkt met name intensief samen met de afdeling inkoop en marketing en je rapporteert rechtstreeks aan de chief commercial officer. En je hebt de vrijheid werkwijzes binnen databeheer te herstructeren en te herzien wanneer je ons hebt overtuigd dat dit efficienter werkt.

Tot je taken behoren onder andere

Wat neem jij mee

 

Wij bieden een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden binnen een groeiend bedrijf met een open bedrijfscultuur waar je je meteen thuis voelt. Verder ontvang je een marktconform salaris, zijn er mogelijkheden om thuis te werken en zijn er doorgroeimogelijkheden. De functie vangt aan met een tijdelijk dienstverband met de intentie tot een vast dienstverband.

Ben jij de collega die zichzelf al ziet werken bij Droginet? Wacht dan niet en neem snel contact met ons op! Wij zien jouw CV + motivatie graag tegemoet. Wil je meer informatie over de vacature? Mail ons gerust.

Salarisindicatie: € 2.800 op basis van een 40-urige werkweek

Sollicitatieproces

Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging. We selecteren op basis van motivatie en cv.

Meer weten?

Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over deze vacature.

Meer weten?

Medewerker Databeheer