Medewerker Klantenservice (bijbaan)

Winschoten

Parttime

MBO

0-3 jaar ervaring

Sta jij bekend om je sociale karakter en de wil om mensen écht te helpen? Dan is onze baan als klantenservice medewerker op je buik geschreven. Ervaren of starter; wij willen je heel graag leren kennen!

Als Medewerker Klantenservice kom je te werken bij een E-commerce bedrijf binnen de drogisterij branche. Droginet verzorgt vanuit Winschoten de bestellingen voor meerdere online drogisterijen. De grootste en meest bekende is KoopjesDrogisterij. Wij verzorgen het hele proces van inkoop tot en met verzending.

Wat ga je doen

Als klantenservicemedewerker ben je het eerste aanspreekpunt van onze vele klanten én het visitekaartje van de organisatie. Klanten bellen, e-mailen of chatten met een hulpvraag en aan jou de taak om de klant zo goed mogelijk te helpen.

Geen dag is hetzelfde; dat is juist wat het werk zo leuk maakt. En kom je er even niet uit? Dan kun je altijd terugvallen op je collega’s van de afdeling of loop je binnen bij één van onze andere afdelingen.

Wat neem jij mee?

Wat bieden wij?

Ben jij de Medewerker Klantenservice die zichzelf al ziet werken bij Droginet? Wacht dan niet en neem snel contact met ons op! Wij zien jouw CV + motivatie graag tegemoet. Wil je meer informatie over de vacature? Mail ons gerust.

 

Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging. We selecteren op basis van motivatie en cv.

Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor een gesprek. Word je niet uitgenodigd? Dan hoor je ook van ons.

Het sollicitatiegesprek wordt in overleg met jou ingepland.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan zullen we een arbeidsvoorwaardengesprek inplannen.

Meer weten?

Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over deze vacature.

Meer weten?

Medewerker Klantenservice (bijbaan)