Online Marketeer / Content marketeer

Winschoten

Fulltime

HBO

Meerdere jaren ervaring

Zie jij jezelf als een echte allround marketeer en heb jij interesse in e-commerce? Dan willen wij heel graag kennis met je maken!

 

Binnen ons marketingteam zijn we op zoek naar een veelzijdige marketeer; de laatste schakel die ons team compleet maakt. Jij weet als geen ander hoe je sterke content schrijft, waar zowel Google als onze doelgroepen enthousiast van wordt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de campagnes op onze website(s). Je hebt hierbij zowel een uitvoerende als coördinerende rol. Samen met de marketingmanager, grafisch vormgever en externe partijen werk je aan verschillende projecten.

Als online marketeer kom je te werken bij een snelgroeiend E-commerce bedrijf binnen de drogisterij branche. Droginet is een jong en dynamisch bedrijf en fungeert als fulfilment centrum voor diverse online drogisterijen. De grootste en meest bekende is die van Droginet zelf, namelijk KoopjesDrogisterij.nl. Droginet is actief in Nederland en breidt zich snel uit in o.a. Duitsland en België. Voor de marketing van de verschillende webwinkels zijn we op zoek naar jou!

Tot je taken behoren onder andere

Wat neem jij mee

Wij bieden een functie van 32-40 uur binnen een sterk groeiende en jonge onderneming met een open bedrijfscultuur. Je ontvangt een passend startsalaris dat past bij een uitdagende functie. De functie vangt aan met een tijdelijk dienstverband met de intentie tot een langdurige samenwerking.

Ben jij de collega die zichzelf al ziet werken bij Droginet? Wacht dan niet en neem snel contact met ons op! Wij zien jouw CV + motivatie graag tegemoet. Wil je meer informatie over de vacature? Bel ons gerust via telefoonnummer 085-0657252. Je kan vragen naar Stefan Herbers (HR Manager). Of stuur een email naar stefan@droginet.nl of vacatures@droginet.nl

Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging. We selecteren op basis van motivatie en cv.

Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor een gesprek. Word je niet uitgenodigd? Dan hoor je ook van ons.

Het sollicitatiegesprek wordt in overleg met jou ingepland.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan zullen we een arbeidsvoorwaardengesprek inplannen.

Meer weten?

Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over deze vacature.

Meer weten?

Online Marketeer / Content marketeer