SEA Specialist

Winschoten

Fulltime/Parttime

HBO

1-3 jaar ervaring

Wij willen op ons best presteren binnen het online advertentielandschap. Goede SEA is in onze branche echt key en met de voortdurende ontwikkelingen in het online advertentielandschap is het dus ook key goed scherp te zijn en te blijven. Daarom zoeken wij dus ook – hoe kan het ook anders- naar een goede scherpe SEA Specialist (automation) met kennis van Channable tooling.

Ben jij dé specialist in het boosten van onze producten met de goede prijs. En dan van het type kort op de bal en willen scoren? Lees gauw verder!

Droginet verzorgt vanuit Winschoten de bestellingen voor meerdere online drogisterijen. De grootste en meest bekende is KoopjesDrogisterij. Wij verzorgen het hele proces van inkoop tot en met verzending.

Klanten bestellen online bij de verschillende webshops. De orders komen centraal bij Droginet binnen waarna wij de producten verzamelen, verpakken en verzenden naar de klanten. Voor een groot deel van het aangeboden assortiment is Droginet voorraadhoudend en we krijgen dagelijks nieuwe leveringen binnen.

Wij zijn zeven dagen per week geopend. Met het versturen van 2.000 pakketten per dag en met een team van bijna 200 mensen kun je ons gerust een groot bedrijf noemen.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt kennis en/of ervaring met Channable SEA tooling, smart bidding, feeds richting Google Merchant Center, Microsoft Merchant center en andere kanalen (omdat je natuurlijk snapt dat het handmatige beheer echt niet meer van deze tijd is en ook niet te doen is). Je snapt dat automation binnen SEA een must is en je bent bedreven in het aanmaken van campagnes op deze manier.

Je focust op maximale conversiewaarde, ideale ROAS en vindt werken met targets alleen maar prettig en duidelijk.

Je werkt samen met onze advertentiebureaus en stuurt met hen op de beste ROAS en hoge omzet. Intern werk je samen met de commerciële afdelingen en versterk je verkoopcampagnes. Juist door deze samenwerking zowel met het bureau als met je collega’s van marketing en inkoop willen we komen tot de beste mix van verkoopmogelijkheden.

Je onderhoudt je kennis met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Je rapporteert aan je collega’s in heldere rapportage.

Wat neem jij mee?

Wat bieden wij?

 

Salarisindicatie: vanaf € 3.500 op basis van een 40-urige werkweek

Ben jij de SEA Specialist die zichzelf al ziet werken bij Droginet? Wacht dan niet en neem snel contact met ons op! Wij zien jouw CV + motivatie graag tegemoet. Wil je meer informatie over de vacature? Mail ons gerust.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieproces

Je ontvangt altijd een ontvangstbevestiging. We selecteren op basis van motivatie en cv.

Vervolgens ontvang je een uitnodiging voor een gesprek. Word je niet uitgenodigd? Dan hoor je ook van ons.

Het sollicitatiegesprek wordt in overleg met jou ingepland.

Ben jij onze ideale kandidaat? Dan zullen we een arbeidsvoorwaardengesprek inplannen.

Meer weten?

Neem contact met mij op. Ik vertel je graag meer over deze vacature.

Meer weten?

SEA Specialist