Voor wie wij werken

We zijn voor 17 webshops voorraadhouder en verzender. We hebben meer dan 23.000 artikelen dagelijks op voorraad. Daarnaast worden er producten ingekocht op basis van verkoop.

Het verschilt per aangesloten webshop wat we meer voor haar (klanten) verzorgen, zoals inkoop, voorraadbeheer, marketing of de klantenservice.

Uitleg fulfilment

Klanten bestellen online bij de verschillende webshops. Daarbij maakt het niet uit op welk platform de webshop draait. De orders komen centraal in ons ordersysteem binnen waarna wij de producten verzamelen, verpakken en verzenden naar de klanten. Voor een groot deel van het aangeboden assortiment is Droginet voorraadhoudend en we krijgen dagelijks nieuwe voorraad binnen. Zes dagen per week komt onze verzendpartner PostNL twee keer per dag de volle rolcontainers ophalen om ze vanuit het sorteercentrum in Kolham te verspreiden naar alle eindklanten.

WAT PARTNERS OVER ONS VERTELLEN

Al vanaf 2011 biedt Droginet voor een aantal van onze webshops een zeer professionele “all-in” ontzorging van inkoop, fulfilment en klantenservice. Met een eigen betrouwbaar e-commerce systeem. Tegen scherpe tarieven met een flexibele en efficiënte aanpak waarbij de menselijke maat altijd een grote rol speelt. Droginet is een fijne en persoonlijke organisatie om mee samen te werken. En ze worden ieder jaar beter!

Wim Meesters, Amersfoort | Yellowcross e-commerce BV

Kansen zien is verder ontwikkelen

In de loop der jaren hebben wij steeds meer kennis opgebouwd. Niet alleen over e commerce en logistieke processen maar zeker ook over de producten zelf. Daarom ontwikkelen wij nu een eigen huismerk. In het voordeel van onze eindklant: Supplementen van kwaliteit voor een lage prijs. We verwachten dit merk te lanceren in het voorjaar 2022.